Wednesday, July 12, 2023

Wednesday courses are not included with Conference Registration. These courses require an additional Registration Fee to attend.

6:00–8:30 a.m. MT	Registration and Continental Breakfast			
5:30–7:10 a.m. PT 6:30–8:10 a.m. MT 7:30–9:10 a.m. CT 8:30–10:10 a.m. ET 2 Hrs CPE	Industry Standards and Ethics Mark Kucik, Carl Steffen Course not included with Conference Registration. Requires additional Registration Fee to attend.	Business Valuation Report Peer Review: Case Analysis In-Person CAP Course <i>not</i> included with Conference Registration. Requires additional Registration Fee to attend.		
8:10-8:30 a.m. MT	BREAK 20 Minutes			
	Current Update in Valuations Course not included with Conference Registration. Requires additional Registration Fee to attend.			
7:30–9:10 a.m. PT 8:30–10:10 a.m. MT 9:30–11:10 a.m. CT 10:30–12:10 p.m. ET 2 Hrs CPE	Valuation Verdicts: Federal and State Case Law Update Steve Brunner Session not included with Conference Registration. Requires additional Registration Fee to attend.			
10:10–10:30 a.m. MT	Break 20 Minutes			
9:30–11:10 a.m. PT 10:30–12:10 p.m. MT 11:30–1:10 p.m. CT 12:30–2:10 p.m. ET 2 Hrs CPE	Stephel Session <i>not</i> included with	mily Law Updates n White Conference Registration. gistration Fee to attend.		
12:10–1:00 p.m. MT	Lunch Break 50 Minutes (lunch on own)			
12:00–1:40 p.m. PT 1:00–2:40 p.m. MT 2:00–3:40 p.m. CT 3:00–4:40 p.m. ET 2 Hrs CPE	Business Valuation Body of Knowledge Updates Steve White Session not included with Conference Registration. Requires additional Registration Fee to attend.			
2:40–3:00 p.m. MT	Break 20	Minutes		
2:00–3:40 p.m. PT 3:00–4:40 p.m. MT 4:00–5:40 p.m. CT 5:00–6:40 p.m. ET 2 Hrs CPE	Session <i>not</i> included with	n White		

Sessions, Delivery Method, and Presenters subject to change.

Thursday, July 13, 2023

All sessions will be Hybrid In-Person and Virtual.

6:30–8:00 a.m. MT		Registration, Continental Breakfast, and Exhibits				
6:00–6:50 a.m. PT 7:00–7:50 a.m. MT 8:00–8:50 a.m. CT 9:00–9:50 a.m. ET 1 Hr CPE	Around the Valuation World Morning Show Around the Valuation World Correspondents					
7:50–8:10 a.m. MT	Break 20 Minutes					
7:10–8:00 a.m. PT 8:10–9:00 a.m. MT 9:10–10:00 a.m. CT 10:10–11:00 a.m. ET 1 Hr CPE	We Know Smart Contracts are "Smart" But are They "Ethical"?: Emerging Technologies, Emerging Ethical Risks Dr. Sridhar Ramamoorti					
9:00–9:20 a.m. MT		Break 20 Minutes				
	Track One	Track Two	Track Three	Track Four		
8:20–10:00 a.m. PT 9:20–11:00 a.m. MT 10:20–12:00 p.m. CT 11:20–1:00 p.m. ET 2 Hrs CPE	Developing the Discount Rate for Lost Profits Claims Roger Grabowski	Recent Developments Impacting the Valuation of S Corporations Dan Van Vleet William McInerney	Healthcare Valuation: 2023 Updates Jessica Bailey-Wheaton Todd Zigrang	How Exit Planning Leads to Sale and Success Fee Opportunities John Leonetti		
11:00–12:00 p.m. MT	Break 20 Minutes					
10:20–12:00 p.m. PT 11:20–1:00 p.m. MT 12:20–2:00 p.m. CT 1:20–3:00 p.m. ET 2 Hrs CPE	I Have a Story: Identifying Problematic Standards Issues Before You Take the Stand Lari Masten Kerrie Merrifield	Valuation Under Interest Rate Volatility Alan Gorlick	Necessary Considerations for PPP Fraud and SBA Challenge Engagements Robert Carter, Erica Price	How Employee Stock Ownership Plans Make a Powerful Exit Planning Option Richard Glassman		
1:00–1:50 p.m. MT	Lunch Break 50 Minutes					
12:50–1:40 p.m. PT 1:50–2:40 p.m. MT 2:50–3:40 p.m. CT 3:50–4:40 p.m. ET 1 Hr CPE	Valuations in Private Transactions: Are You Hurting Your Clients? Carrie Stacey	Integrating Data Analytics with Divorce Valuation Bill Dameworth, Lindsay Gill	How Valuation Software Improved My Practice and Can Improve Yours Too Steve Brunner, David Fein			
2:40-3:00 p.m. MT		Break 20 l	Minutes			
2:00–3:40 p.m. PT 3:00–4:40 p.m. MT 4:00–5:40 p.m. CT 5:00–6:40 p.m. ET 2 Hrs CPE	Piercing the Veil of Fears Michael Molder	How Effective Experts Best Serve the Litigants, Counsel, and the Trier(s) of Fact Judge Timothy Driscoll, Judge Steven Platt, Judge Christopher Yates, Michael Kaplan	The Strategic Power of Company-Specific Risk Ken Sanginario	Today's Complications with Cost of Capital: Get Your Answers Here Carla Nunes, Lari Masten		
4:40–5:00 p.m. MT	Break 20 Minutes					
4:00–4:50 p.m. PT 5:00–5:50 p.m. MT 6:00–6:50 p.m. CT 7:00–7:50 p.m. ET 1 Hr CPE	State of the Valuation Profession Chris Mercer					
6:00–7:00 p.m. MT	Networking Reception					

Friday, July 14, 2023

All sessions will be Hybrid In-Person and Virtual.

	,	,			
6:30–8:00 a.m. MT		Registration, Continental	Breakfast, and Exhibits		
6:00–6:50 a.m. PT 7:00–7:50 a.m. MT 8:00–8:50 a.m. CT 9:00–9:50 a.m. ET 1 Hr CPE	Around the Valuation World Morning Show Around the Valuation World Correspondents				
7:50–8:10 a.m. MT	Break 20 Minutes				
7:10-8:00 a.m. PT 8:10-9:00 a.m. MT 9:10-10:00 a.m. CT 10:10-11:00 a.m. ET 1 Hr CPE	Keynote: Information Forthcoming				
9:00-9:20 a.m. MT		Break 20	Minutes		
	Track One	Track Two	Track Three	Track Four	
8:20–10:00 a.m. PT 9:20–11:00 a.m. MT 10:20–12:00 p.m. CT 11:20–1:00 p.m. ET 2 Hrs CPE	Calculating Reasonable Compensation for Business Valuations Paul Hamann, Stephen Kirkland	A Forensic Analysis of the Financial Statements of the United States of America Darrell Dorrell	Survey of Transaction Multiples Across Value Worlds: Past, Present, and Future Scott Gabehart	Exit Planning Tools: A Working Session on How to Engage Owners on the Topic of Exit Planning Anna Halaburda	
11:00–12:00 p.m. MT	Break 20 Minutes				
10:20–12:00 p.m. PT 11:20–1:00 p.m. MT 12:20–2:00 p.m. CT 1:20–3:00 p.m. ET 2 Hrs CPE	Proving and Disproving Market Efficiency for Valuation Appraisal Hearings Steven Feinstein		Brand, Trade Names, and Trademarks: Valuation of Intangibles Paul Mandel	Growing Into a Valuable Exit: How to Increase Company Value Ahead of an Exit Ken Sanginario	
1:00–1:50 p.m. MT		Lunch Break	50 Minutes		
12:50–1:40 p.m. PT 1:50–2:40 p.m. MT 2:50–3:40 p.m. CT 3:50–4:40 p.m. ET 1 Hr CPE	Report Writing Basics ("Just the Facts, Ma'am (Sir)") Katherine Puffer	Title Forthcoming Ashok Abbott	Achieve Expert Status in 90 Days with a Little Help from Al Colin Brown		
2:40-3:00 p.m. MT		Break 20	Minutes		
2:00–3:40 p.m. PT 3:00–4:40 p.m. MT 4:00–5:40 p.m. CT 5:00–6:40 p.m. ET 2 Hrs CPE	Metaverse Valuation: Non-Fungible Tokens (NFTs) Stacey Ferris	Challenges for Expert Witnesses Valuing Private Equity and Hedge Fund General Partner Interests in Divorce Matters Greg Reagan, Ketan Soni, Esq.	The Changing Landscape of Divorce Michele Laws, Lili Vasileff		
4:40–5:00 p.m. MT	Break 20 Minutes				
4:00–4:50 p.m. PT 5:00–5:50 p.m. MT 6:00–6:50 p.m. CT 7:00–7:50 p.m. ET 1 Hr CPE	Young Valuation Analysts Panel Karen Kaseno				
5:50 p.m. MT	Conference Concludes				